понеделник, 21 март 2011 г.

Секс стимуланти, които ни побъркват
Секс стимулантите и различните афродизиаци отдавна не са тема табу в съвременния начин на живот. Да се използват секс играчки или различни стимуланти в леглото е нещо нормално и дори необходимо в някои ситуации.

Ето някои от най-ефективните афродизиаци:

1. Храната

Едни от най-силните афродизиаци са шоколадът, бананите, чушки, сметаната, ягодите, чесън, стриди, грозде.


Парфюмите, както и ароматите на някои лосиони за тяло са изключително възбуждащи и никога не пренебрегвайте ефекта им. Един секси женски аромат може да е най-еротичния афродизиак, който да разпали страстта.


Еротичните магазини са пълни със секс артикули, които могат да разпалят въображението ви и да ви осигурят невероятна нощ. Има най-разнообразни играчки, както за по-скромните, така и за напредналите в секса.


Класика. Хапче чудо, което "вдига" настроението по всяко време. Ако имате нужда от подобен стимулант, не се притеснявайте да се запасите с него. Няма нищо срамно и страшно в тази покупка, щом ще ви осигури дълготрайна наслада.


Безспорно еротичното бельо е сигурен афродизиак за всеки мъж. Красивото дантелено бельо в обичания от ваш цвят може само да ви е от полза в леглото. Възползвайте се!

6. Излъчване

И най-важното нещо, не на последно място - секси излъчване. Няма по-възбуждащо от жена, която е сигурна в чара и възможностите си. Няма значение с колко мъже сте спали - с един или сто. Единственото, което е от значение, е да се чувствате добре в кожата си и да сте освободена. Липсата на задръжки в леглото е задължително условие за незабравима нощ!
azjenata.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS