сряда, 16 март 2011 г.

Секс играчка по мярка


Днес те каня на “лов”. Не за мъже. Не и за най-големите намаления в модните магазини. Не. Ще си “ловим” играчки. От по-така породата. Минимум правила и инструкции за употреба, максимум удоволствие. Ще намериш ли своя номер?

Една приятелка ми пробутваше версията, че ако не знаеш какво да подариш на някого за рождения ден, няма какво толкова да се чудиш. Просто влизаш в първия секс шоп и готово. Освен това днес вече нямаш оправдание, че те е срам. Защото освен в съвсем реалния магазин в квартала, сега имаш възможност да “влезеш” не в един, а в няколко десетки електронни магазини, където, необезпокоявана от никого, да разгледаш внимателно всички картинки на секс артикулите, да разбереш колко струват и прочее подробности. И всичко това, без да се налага да свеждаш надолу поглед и да се сконфузваш с вида “ааа, не, всъщност аз нищо не търся, просто обърках магазина”. Няма да забравя как една двойка от компанията се запътили да търсят за подарък белезници. И къде-къде, та в първия секс магазин. А те и двамата са възпълнички и доста притеснителни и докато разказваха преживяването си, дълго се смяха на нелепото усещане, което са изпитали.

И това само от покупката на чифт най-обикновени белезници с пухчета. Представяш ли си какво щеше да е, ако си бяха купили вибратор?

Ето че от дума на дума си дойдох на думата. Вибриращият заместител на най-апетитната част от мъжката анатомия води в класацията на секс играчките. След като си елиминирала фактора “срам”, остава да елиминираш и следващия, също толкова смущаващ фактор – “цена”. Можеш да си намериш съвсем приличен и надежден вибратор както за 300, така и за 30 лв.

Три пъти “Да” за силикона

Независимо дали търсиш новия “домашен любимец” за себе си или за някоя приятелка, имаш ли възможност за избор, е добре да предпочетеш силиконов пред латексов (само за справка – предлагат се и стъклени вибратори, но те са доста по-скъпи). Силиконовите “другарчета” са като истинска плът, защото бързо приемат и задържат телесната ти температура. Освен това превъзхождат онези, направени от гума, желе или латекс, тъй като нямат мирис и се поддържат лесно. Е, за сметка на това са малко по-скъпи, но в крайна сметка не си купуваш всеки ден вибратор. От силиконовия приятел няма опасност да развиеш алергия (неприятност, която може да те сполети от латексовия). И накрая – поради липса на пори в структурата на силикона е по-малко вероятно да се разпространят бактерии и вируси, които причиняват полово-предаваните сексуални болести.


“Вкусни” вибрации

“Овкуси” изживяването с помощта на екзотичните лубриканти и гелове, които можеш да намериш в аптеките и в секс магазините. От аромат на ягоди и портокал през алое, та до пина колада и шампанско.

Ароматът и вкусът обаче далеч не са всичко. Има такива форми, от които да ти падне шапката. Вибраторите и дилдата, чийто край наподобява зайче, пингвинче или къртиче с мърдащи се муцунки (или уши – за по-интензивно удоволствие), отдавна са класика в жанра. Клитор стимулаторите в подкупващо бебешко розово и небесносиньо пък изглеждат по-скоро невинно, защото наподобяват тумбест калъф за очила. Можеш да ги носиш в дамската си чанта и спокойно да я забравиш отворена. Никой няма да заподозре каква палавница си.


Играчка–плачка
• Преди да използваш вибратор, е хубаво да го намажеш добре с овлажнител (ако вместо него намажеш външните полови органи ефектът ще е почти същият - дублирането пък прави нещата още по-“сочни”);
• Бъди внимателна, защото чрез еротичните играчки могат да се предават венерически болести! Ако ги ползваш със случаен партньор, не пропускай да ги покриваш с презерватив;
• След всяка употреба внимателно ги почиствай с топла вода и сапун (с никакви други агресивни измиващи препарати). Подсушавай ги добре преди следващата употреба, за да избегнеш разпространението на бактерии. Вече се продават специални CLEAN продукти;

• Не ги потапяй под вода, преди изрично да си се уверила, че са водоустойчиви.
• Внимавай с аналните и вагинални топчета. Прокарването им по, около или във вътрешността на най-горещите ти точки може да е изключително наелектризиращо. Малката опасност обаче идва, когато тънката дръжчица на топчето (или наниза от топчета) се скъса и то остане в теб.


За професионалисти
Ако за първи път влизаш в реален или виртуален секс шоп, можеш да останеш, меко казано, шокирана. Защото някои от играчките (като например тези, стимулиращи гърдите, или пък вибриращите вагинални помпи) изглеждат по-скоро като медицински уреди за мъчение, отколкото като нещо, което доставя наслада. Само дето според хората е и насладата, нали така? За мен лично удрянето по дупето с камшик или връзването за леглото с белезници, били те и с пухчета) би ми се сторило по-скоро странно, отколкото възбуждащо. За теб обаче може и да е точно обратното. А за него? Моята силна половинка смята, че истинската секс играчка от плът и кръв върши най-добра работа. А твоята? Изненадвала ли си го с нещо еротично в добавка към голото си тяло? Ако още не си, съветвам те да поразвържеш въображението (и кесията си) и да “половуваш”. На слука!

bliasak.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS