понеделник, 12 декември 2016 г.

Анална броеница Anal Lovebeads pink - Най-нови - You 2 Toys

Анална броеница Anal Lovebeads pink

Тази анална броеница се състои от три различни по големина сфери, които са свързани една за друга чрез силиконова връзка. По този начин се създава една интензивна стимулация, чрез редуване на големи топчета и тънка връзка, от което сетивата ви се подлудяват. Освен това тази играчка е леко извита за да може да стимулира дори и простата. При употребата на този анален стимулатор от мъже, те изпитват невероятно, силно-възбуждаща стимулация при аналният отвор, което допълнително подсилва ефекта на простатния масаж. При употреба от жени, те могат да го използват анално и вагинално, като формата му е особено подходяща за стимулация на G-точката.
Тази анална броеница е изработена от невероятно гладък и нежен силикон, който става много хлъзгав при употреба на водоразтворим лубрикант, а покритието му го прави много лесен за проникване. За още по-лесно проникване, първото звено от този стимулатор е леко заострено. Диаметъра на звената се уголемява постепенно от 1.9 до 2.9 cm, което причинява постепенно разширяване на мускула. О
Секс съвет:
Когато мъж носи анална броеница, той усеща двойно по голямо удоволствие.
Когато жена носи аналната броеница, вагиналният канал се стеснява и пениса влиза по плътно. Това води до по-интензивна стимулация и по-силни усещания.
Дължина: 14 cm.
Използваема дължина: 11 cm.
Диаметър на звената: от 1.9 cm до 2.9 cm.
Материал: Силикон
Тегло: 0,09 кг
ширина на пакета: 135 mm
дължина на пакета: 220 mm
Пакет височина: 30 мм
Обща дължина: 14 см
Дължина без контролен блок: 11 см
Диаметър: 1,9-2,9 см

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS