понеделник, 7 септември 2015 г.

Подарък - секс играчка

Секс пазарът днес е препълнен с всевъзможни „играчки за възрастни“. Те се различават по функция, форма, цвят и предназначение. Секс играчките за мъже варират от пръстени за пениса, през изкуствени вагини, кукли, помпи за уголемяване. Секс играчките за жени  далеч не се изчерпват с традиционния вибратор.

Още от влизането в секс-шоп човек се натъква на предмети, за чието съществуване не е и подозирал. Повечето неща и тяхното предназначение убягва, макар с вложена голяма доза въображение.

И така, с малко помощ ще опитам да разясня „кое как“. И дано са ви от полза тези разяснения. А защо не и играчките. Всеки има нужда от малко разнообразие в един момент. А и няма да повярвате до къде се е разпростряло въображението на човек в изработката на тези помощни средства за удоволствие.
Играчки за жени :

Вибратори
 Това до болка познато творение се предлага в различни по големина , форма, цвят и материя вариации. Най-общо, то имитира мъжки полов орган. Извършва вибрации, които имат за цел да предоставят максимално удоволствие, стимулирайки чувствителни зони.

Вагинални топчета
Това са две или три топчета, съединени с нишка помежду си. Поставят се във вагината. Предназначението им е да се стимулира G-точката.

Вибратори и помпи за зърната
Зърната на гърдите на всяка жена са особено чувствителни на допир. Когато се стимулират по правилен начин, тя може да изпита невероятно удоволствие. Предназначението на тези играчки е чрез вибрации да дразни женските гърди и така да допринесе за по-голяма възбуда.

Клиторен вибратор
Това е малка машинка, която се поставя върху клитора на жената и чрез вибрациите си, предизвиква бърз оргазъм.

Анални играчки
Имат формата на вибратор, но са доста по-малки и тънки като размер. Също така са по-меки и не вибрират. Употребяват се както от жени, така и от мъже. Доказано е, че и двата пола изпитват удоволствие от стимулация на ануса
Играчки за мъже :

Вибро-пръстени
Създадени са, за да удължат ерекцията. Стимулират чрез вибрациите си, както мъжкия полов орган, така и ерогенни точки при жената.

Помпи за уголемяване и удължители на мъжкия член
Създадени са, за да одебелят, уголемят и удължат мъжкия полов орган. Могат да са оребрени, релефни или гладки. Вакуумните помпи леко уголемяват мъжкия член, като изтласкват голямо количество кръв в него. Възбудата за мъжа е голяма, а и жената няма от какво да се оплаче. Ефектът е временен, но пък дава едно добро начало на акта.

Изкуствени вагини
Тази играчка имитира женски полов орган. Изработена е от висококачествен материал, който  реалистично имитира вагината. Предлагат се с вибрации, които да спомогнат за удоволствието от проникването.

Кукли
Перфектни имитации на женското тяло. Изработени са от материал , който дава максимално приятно и реалистично усещане при допир. Имат вибриращ полов орган и вибриращ език.


Има и още много играчки, които заливат пазара с цел подобряване сексуаните изживявания. Преди да купите нещо за вас или партньорката ви, хубаво е заедно да обсъдите как смятате да се забавлявате. Това ще наклони везната на избора ви в по-правилна посока. От там нататък  остава само да развихрите въображението си.

Посетете най-близкия до вас секс магазин или поръчайте по интеренет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS